Stiri

Pacienţi umiliți la Spitalul Universitar din Capitală! Asistente filmate “în culpă”

Mai multe angajate ale Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti au fost filmate când le vorbesc urât pacienţilor din salon, se răstesc la aceştia şi chiar îi umilesc.

Imaginile revoltătoare au fost postate pe reţele de socializare. Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, spune clar că astfel de comportamente nu trebuie tolerate.

Sorina Pintea a precizat că a fost deja convocată Comisia de Disciplină pentru ziua de vineri, urmând ca aceasta să stabilească şi sancţiuni care vor fi aplicate personalului în cauză. A lăsat, totodată, de înțeles că desfacerea contractului de muncă este cea mai bună soluţie pentru asistentele care se fac vinovate.

De altfel, acest caz nu este unul singular la respectiva unitate medicală. Mariana Luceanu, o fostă angajată a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti timp de 20 de ani, a fost în greva foamei 15 zile din cauza neregulilor din unitatea medicală. Femeia susţine că nu a văzut niciodată în spital haosul pe care l-a văzut de când Adriana Nica a devenit manager. Ulterior, a fost concediată în luna octombrie 2018 pentru că a vorbit public despre neregulile din spital, susține aceasta.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co