Stiri

Orban prezintă „Cartea neagră a guvernării PSD”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a prezentat marţi un document intitulat „Cartea neagră a guvernării PSD – „2017 – un an pierdut pentru România, care arată că, din 724 de măsuri asumate de Guvernul PSD-ALDE, nu au fost îndeplinite complet în primul an de guvernare decât 33.  Liderul PNL a caracterizat Programul de guvernare al Puterii o „colecţie de minciuni din cărţile cu baronul Munchhausen”.

”Acest program de guvernare conţine în total asumate realizarea a 724 de măsuri. După un an de guvernare, din 724 de măsuri asumate de Guvernul PSD-ALDE, nu au fost realizate, îndeplinite complet, decât 33 de măsuri. Chiar şi din aceste 33 de măsuri, unele sunt măsuri mai degrabă instituţionale, nu sunt măsuri care să aducă corecţii de fond sau rezolvări de fond pentru problemele cu care se confruntă diferitele domenii de activitate”, a afirmat Orban.

Liberalii acuză PSD că a introdus în plus faţă de ceea ce au promis cetăţenilor o mulţime de lucruri care au avut consecinţe negative şi care nu fuseseră prezentate în campania electorală, și au dat ca exemplu ”transferul contribuţiilor de la angajator la angajat, care este un hocus-pocus fiscal”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co