Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Oficiali USR PLUS: Încercare disperată a PNL de a duce în derizoriu moţiunea

Solicitarea senatoarei PNL Alina Gorghiu cu privire la verificarea legalităţii plenului reunit al Parlamentului în care s-a citit moţiunea de cenzură a USR PLUS şi AUR reprezintă o chichiţă procedurală și o încercare disperată pentru a duce în derizoriu moţiunea. Este opinia oficialilor USR PLUS.

Moşteanu a adăugat că este exclus ca USR PLUS să se întoarcă la guvernare cu premierul Cîţu, după Congresele PNL şi USR.

Alina Gorghiu, vicepreşedintele Senatului a solicitat, luni, Birourilor permanente ale Parlamentului sancţionarea parlamentarilor AUR implicaţi în agresiunea asupra liberalului Florin Roman din şedinţa de plen reunit de săptămâna trecută şi delimitarea publică de astfel de comportamente.

Gorghiu a cerut, totodată, să se verifice de ce şedinţa de plen a fost condusă de doi reprezentanţi ai USR PLUS, respectiv Anca Dragu, din partea Senatului, şi Cristina Prună, din partea Camerei Deputaţilor, deşi liberalul Florin Roman fusese mandatat de către preşedintele Camerei, Ludovic Orban.

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit, joia trecută, în şedinţă comună, pentru prezentarea moţiunii de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co