Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

O nouă șansă la eliberare condiţionată pentru Liviu Dragnea

Cererea fostului lider PSD Liviu Dragnea de eliberare condiţionată va fi rejudecată! Curtea de Apel Bucureşti a anulat, luni, decizia Tribunalului Bucureşti din 27 mai, iar procesul a fost mutat la Tribunalul Giurgiu.

Laa sfîrșitul lunii mai, Tribunalul Bucureşti respinsese cererea în care Liviu Dragnea solicita să fie eliberat din Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de trei ani şi jumătate primită în 2019, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Înainte de decizia tribunalului, Dragnea a deschis un alt proces la Curtea de Apel Bucureşti în care fostul lider PSD solicita strămutarea, de la Tribunalul Bucureşti la un alt tribunal din ţară, a procesului său. Dragnea susţinea că judecătorii de la Tribunalul Bucureşti nu pot fi imparţiali în judecarea cererii sale, pentru că au semnat o petiţie faţă de modificarea Legilor justiţiei, pe vremea guvernării PSD, potrivit Agerpres.

Deşi decizia Tribunalului Bucureşti era una definitivă, Curtea de Apel Bucureşti a desfiinţat-o, iar procesul se va muta la Giurgiu.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Fostul lider al PSD a avut mai multe conflicte cu cei din conducerea Penitenciarului Rahova și a intentatmai multe procese, pe motiv că nu este lăsat să muncească în atelierul auto al închisorii.

Conducerea penitenciarului i-a retras dreptul la muncă, după ce Dragnea a acordat un interviu online fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, în prezent jurnalist la un post TV.

Ulterior, Dragnea a câştigat mai multe procese cu penitenciarul.Instanţele au stabilit că i s-au încălcat mai multe drepturi, printre care dreptul la muncă şi la îngrijire medicală.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co