Stiri

Nume mari de Grammy vin la Bucharest Jazz Festival

Bucharest Jazz Festival anunță lineup-ul ediției 2018, din perioada 2-8 iulie. Nume mari, câștigătoare ale premiului Grammy, vor încânta publicul la cea de-a VII-a ediție a festivalului de jazz din Capitală.

Artiști din Cuba, Brazilia, Statele Unite, Suedia, Norvegia, Germania, Republica Moldova, India și România cântă între 4 și 8 iulie în Piața George Enescu. 

Nominalizați sau deținători ai unor premii Grammy, ultimii headlineri anunțați la Bucharest Jazz Festival 2018 sunt cântăreața Jazzmeia Horn din America, pianistul cubanez Gonzalo Rubalcaba și percuționistul Pedrito Martinez. 

Festivalul debutează luni, 2 iulie, cu vernisajul expoziției de viniluri de la ARCUB. În fiecare zi de festival, clubul festivalului de la ARCUB găzduiește evenimente de zi (conferințe, ateliere) și evenimente de noapte (etapele concursului New Jazz Performers, urmate de live jam sessions).

Bucharest Jazz Festival este singurul festival internațional de profil din Capitală. Prin concertele în aer liber din Piața George Enescu și evenimentele conexe de la clubul festivalului la ARCUB, BJF strânge la fiecare ediție peste 10.000 de participanți.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co