Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Novak, argint la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Premierul l-a felicitat

Premierul Florin Cîţu l-a felicitat, vineri, pe Carol Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului, pentru medalia de argint obţinută la Jocurile Paralimpice de la Tokyo şi a urat succes tuturor sportivilor români aflaţi în competiţie.

“Încă o medalie pentru România! Felicitări, Eduard Novak pentru argintul obţinut la proba de urmărire individuală 4.000 m pe velodrom la Jocurile Paralimpice, care se desfăşoară în aceste zile la Tokyo. Un ministru bun, un sportiv performant! Baftă în continuare! Mult succes tuturor sportivilor care fac parte din delegaţia României la Jocurile Paralimpice! Mândri de voi!”, a scris Cîţu, pe Facebook.

Novak, după ce a fost primul ministru care participă la Jocurile Olimpice sau Paralimpice, devine şi primul ministru în funcţie medaliat în istoria Jocurilor. În vârstă de 44 ani, el mai are un aur în 2012, la Londra, un argint în 2008 la Beijing şi un alt argint la Londra, în 2012, toate la ciclism.

Tot vineri, judoka Alex Bologa a adus a doua medalie pentru România, bronz în cadrul cat. 60 kg.

La Jocurile Paralimpice de la Tokyo, delegația tricoloră numără 7 sportivi, iar obiectivul este câştigarea a trei medalii.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co