Stiri

Nou sediu pentru eliberarea pașapoartelor în București

Un nou sediu pentru Serviciul de eliberare a pașapoartelor se va deschide luni în mall-ul ParkLake din Sectorul 3 al Capitalei.

Tot acolo vor fi relocate sediile din Șoseaua Pipera și din Piața Amzei.

După deschiderea acestui nou sediu, pentru regiunea București-Ilfov vor fi eliberate pașapoarte doar în două puncte: în ParkLake și în mall-ul Plaza România.

Cetățenii care au depus până în prezent cereri pentru eliberarea pașapoartelor la sediile vechi și le vor putea ridica din punctul de lucru din ParkLake săptămâna viitoare.

Astfel, în mall-ul ParkLake din Sectorul 3 vor funcționa 14 ghișee de primiri cereri și trei ghișee de eliberări pașapoarte. În Plaza România din Sectorul 6, funcționează 20 de ghișee de primiri cereri și trei ghișee de eliberări pașapoarte.

Ministerul Afacerilor Interne a transmis că “demersurile pentru deschiderea punctului de lucru din ParkLake au fost făcute de Instituția Prefectului Municipiului București în urma solicitării ministrului afacerilor interne, Carmen Dan, de a identifica soluții pentru îmbunătățirea condițiilor de desfășurare a activității de eliberare a pașapoartelor si pentru reducerea timpului de asteptare la ghișee”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co