Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Nou focar de coronavirus în Prahova, la un atelier din Bărcăneşti

Nou focar de coronavirus în Prahova! Este al patrulea activ de pe raza judeţului.

Acesta a fost depistat la un atelier de recondiţionare din comuna Bărcăneşti, unde patru dintre cei 26 de angajaţi au fost confirmați cu SARS-COV-2. Spaţiul de lucru a fost dezinfectat, iar activitatea a fost sistată până la data de 21 septembrie.

De asemenea, focarul de la centrul de plasament de la Filipeştii de Târg, aflat în subordinea DGASPC Prahova, s-a extins, astfel că, după retestarea tuturor copiilor, au mai fost descoperiţi încă şapte.

De asemenea, încă două persoane din rândul angajaţilor au fost testate pozitiv.

Comunicat Prefectura Prahova

“Astfel, focarul are în prezent 27 de cazuri active (20 de beneficiari şi şapte angajaţi). Copiii nou confirmaţi au fost evaluaţi şi izolaţi la Spitalul Municipal din Câmpina. În prezent, în unitatea medicală sunt internaţi nouă dintre cei 20 de beneficiari, iar ceilalţi 11 sunt izolaţi în centrul de plasament”.

Celelate focare active din Prahova sunt la un centru medical privat din oraşul Boldeşti Scăeni şi un altul pe un şantier din Ploieşti.

De la începutul epidemiei, la nivelul judeţului Prahova, 4.813 persoane au fost confirmate cu SARS-CoV-2, iar 163 au decedat.

Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19 în Prahova este de 328, dintre care treisferuri sunt ocupate. La ATI, sunt 18 locuri ocupate din cele 28 alocate la toate unitățile medicale din zonă desemnate COVID-19.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co