Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Noi sancţiuni financiare ale SUA împotriva Rusiei şi expulzarea a zece diplomaţi

Noi sancţiuni financiare împotriva Rusiei şi expulzarea a zece diplomaţi ruşi, drept răspuns la o serie de atacuri cibernetice şi la ingerinţe în alegerile prezidenţiale din 2020. Asta a decis Guvernul american al lui Joe Biden, anunță presa de peste Ocean preluată de Agerpres.

Preşedintele SUA a semnat deja decretul care va permite pedepsirea din nou a Rusiei, de manieră să producă consecinţe strategice şi economice, dacă va continua acțiunile de destabilizare internaţională, au avertizat oficialii de la Casa Albă într-un comunicat.

În cadrul acestui decret, se prevede că le este interzis instituţiilor financiare americane să cumpere direct datorie emisă de Rusia după data de 14 iunie.

De asemenea, sunt sancţionate şase societăţi tehnologice ruse acuzate de susţinerea activităţilor cibernetice ale serviciilor de informaţii de la Moscova.

În plus, se sancţionează 32 de entităţi şi persoane acuzate că au încercat, în numele guvernului rus, “să influenţeze alegerile prezidenţiale din 2020 din SUA”, potrivit reprezentanților Casei Albe.

De asemenea, în parteneriat cu Uniunea Europeană, Canada, Regatul Unit şi Australia, guvernul american impune sancţiuni împotriva a opt persoane şi entităţi “asociate ocupării şi represiunii de durată în Crimeea”.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co