Stiri

Noi proiecte aprobate de Primăria Municipiului București

Consilierii generali ai Capitalei au aprobat, în şedinţa de astăzi, noi proiecte.

Unul dintre acestea privește împuternicirea expresă a Consiliului Local al sectorului 5 să efectueze toate operațiunile necesare pentru dezmembrarea unui imobilul situat pe Șoseaua Antiaeriană din Sectorul 5.

Un alt proiect de hotărâre aprobat se referă la concesionarea, fără licitație publică, a unui teren aflat în proprietatea Municipiului București, adiacent proprietății din strada Ștefan Negulescu din sectorul 1.

Tot în ședința de astăzi a Consiliului General al Municipiului București s-a aprobat o nouă majorare de capital de 348 milioane lei la societățile municipale. Banii merg pentru construirea a patru parcări park&ride – 150 milioane lei, achiziția de panouri publicitare – opt milioane lei și achiziția de clădiri pentru înființarea rețelei Metropolitane de centre pentru sănătatea femeii „Sfânta Agatha” și Rețelei Metropolitane, Asistență pentru Seniori – Respect pentru Vârsta a treia – 190 milioane lei.

Consilierii au aprobat totodată un proiect de hotărâre care prevede înfiinţarea Reţelei metropolitane de creşe şi grădiniţe. Din această reţea urmează să facă parte şase creşe cu program prelungit și șase grădinițe.

Primăria Capitalei a alocat și bani pentru lărgirea șoselei din Prelungirea Ghencea.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co