Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Noaptea alba a Galeriilor în Capitală

Peste 150 de galerii, spaţii alternative, huburi creative şi ateliere de artişti se deschid, vineri, şi creează un traseu nocturn pentru a oferi publicului un program variat şi dinamic de artă contemporană românească şi internaţională la Noaptea Albă a Galeriilor.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Ephemair la Bucureşti şi în alte 11 oraşe, anume Arad, Baia Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Craiova, Reşiţa, Sibiu, Târgu Mureş, Timişoara şi Petrila.

În Bucureşti, ediţia reuneşte 73 de galerii, spaţii alternative, huburi şi ateliere de creaţie cu un program de vernisaje, lansări de carte, expoziţii, performance-uri şi vizionări ce vor anima noaptea de vineri, 6 octombrie.

De asemenea, organizatorii NAG continuă programul Search & Research RO, prin care invită un grup de specialişti străini din domeniul artei contemporane să cerceteze şi să descopere scena culturală locală.

Totodată, prin aplicaţia Noaptea Galeriilor utilizatorii se vor putea loga cu ajutorul contului de Facebook, apoi se vor localiza pe harta oraşului în care se află, vor putea vedea distanţa până la locul evenimentelor din apropiere şi îşi vor putea organiza un traseu personalizat cu spaţiile favorite.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co