Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Ne pasă de comunităţile româneşti!

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, și omologul său britanic, Boris Johnson, care s-a aflat luni în vizită în România, au avut un “amplu” schimb de opinii privind stadiul și perspectivele cooperării politico-diplomatice bilaterale și situația comunității românești din Marea Britanie în contextul Brexit, a anunțat marți MAE.

Ministrul Meleșcanu a reafirmat în cadrul întrevederii rolul comunității românești din Marea Britanie, componentă semnificativă a relației bilaterale, și importanța pe care Guvernul României o acordă protecției drepturilor cetățenilor săi în contextul negocierilor pentru Brexit, relevă comunicatul citat.

“În acest context, s-a discutat despre perspectiva continuării implicării Marii Britanii în domeniul securității și apărării la nivel european, post-Brexit. Demnitarul român a salutat dinamica colaborării militare, aflată anul acesta la un nivel deosebit de intens, și a subliniat importanța cooperării aprofundate dintre România și Marea Britanie. Cele două părți au reafirmat angajamentul de consolidare a Parteneriatului strategic inclusiv prin identificarea unor noi oportunități de acțiune sectorială”

“Astfel, a fost evidențiat gradul ridicat de integrare a comunității românești în societatea britanică, precum și valoarea adăugată pe care această comunitate o aduce țării gazdă”, subliniază MAE.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co