Stiri

Muzeul Naţional de Istorie, închis pentru dezinfecție până pe 23 februarie

Voiați să vizitați în această perioadă Muzeul Naţional de Istorie a României? Amânați-vă planurile câteva zile pentru că instituția va fi închisă pentru public, între 18 și 23 februarie, pentru dezinfecție.

“Programul de vizitare va fi reluat începând de miercuri, 24 februarie a.c. În această perioadă, facem tot posibilul pentru a asigura cele mai bune condiţii de vizitare pentru public şi de lucru pentru personalul muzeului, astfel încât să prevenim răspândirea virusului COVID-19. Vă mulţumim pentru înţelegere şi abia aşteptăm să ne revedem la muzeu!”, se arată într-o postare pe Facebook.

Măsura a fost impusă din cauza confirmării unui caz de COVID-19 în rândul personalui.

Adela Stan, şefa Secţiei Relaţii Publice MNIR (sursa: agerpres.ro)

“E vorba de un coleg care nu interacţionează cu publicul. Persoanele care au intrat în contact direct cu acesta vor intra în izolare 14 zile, iar ceilalţi colegi vor sta în izolare până luni, ca o măsură în plus de prevenţie. Aşadar, activitatea în birouri se suspendă până luni, urmând ca, în acest răstimp, să lucrăm la domiciliu. De miercuri se vor deschide expoziţiile permanente şi temporare”.

Șefia secției de Relaţii Publice a intituției a mai precizat că oricum spaţiile dedicate publicului, atunci când muzeul este deschis, se dezinfectează zilnic, timp de o jumătate de oră, între 13,30 – 14,00, iar în birouri personalul respectă măsurile sanitare de prevenţie.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co