Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Moțiunea PSD: “Guvernul PNL – De la Pandemie la pande-mită generalizată”

“Guvernul PNL – De la Pandemie la pande-mită generalizată” este titlul moțiunii de cenzură depusă, luni seara, de PSD în Parlament.

Moțiune “Guvernul PNL – De la Pandemie la pande-mită generalizată”

“Au spus pe gură că virusul e deosebit de grav, dar s-au purtat ca şi cum virusul n-ar fi existat, petrecând fără mască şi fără distanţare în clădirea guvernului sau dând petreceri în restaurante cu zeci de invitaţi şi interlopi. Au încălcat toate regulile pe care le-au impus cetăţenilor! Au nesocotit toate recomandările epidemiologilor! S-au purtat ca şi cum s-ar fi aflat deasupra legii şi a coronavirusului! Au sfidat un întreg popor pe are l-au forţat să respecte reguli şi restricţii pe care ei înşişi le-au călcat în picioare fără nicio jenă!”.

De asemenea, semnatarii moţiunii susţin că “o naţiune întreagă l-a văzut pe şeful statului român, Klaus Iohannis, cum stătea impasibil, fără mască, la reuniunile de la Bruxelles, într-un contrast jenant cu ceilalţi lideri politici europeni care se conformaseră regulilor de protecţie”.

Un alt capitol al documentului se referă la “restricţiile contradictorii impuse cetăţenilor români”, iar semnatarii moţiunii apreciază că “o altă cauză majoră a pierderii controlului asupra pandemiei de către Guvernul Orban 2 a fost seria nesfârşită de decizii şi măsuri contradictorii”.

Un alt capitol din document se referă la “devalizarea bugetului de stat sub paravanul pandemiei”. DNA investighează achiziţii publice ilegale la UNIFARM de 140 milioane de euro, potrivit reprezentanților PSD.

În Moțiunea prezentată de PSD se mai arată că “guvernarea PNL este o guvernare pe datorie. Prezentul şi viitorul ţării sunt amanetate pe termen lung, din cauza incompetenţei fără margini a acestui Guvern”.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co