Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Modul în care Ministerul Educației clasifică universitățile, contestat de acestea

Universitatea din București, în calitate de membru al Consorțiului Universitaria, se alătură declarației publice lansate de Universitatea “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca pentru contestarea propunerii Ministerului Educației Naționale privind Metodologia de clasificare și ierarhizare a universităților.

Universitatea din București solicită Guvernului să nu permita denaturarea, de către Ministerul Educației, a realității academice prin clasamente influențate politic și își reafirmă disponibilitatea de a contribui prin toate resursele sale la construcția unui cadru de clasificare a universităților în acord cu bunele practici internaționale. Aceste lucruri se arată într-un comunicat al Universității București.

Pe 18 iulie, Universitatea Babeș-Bolyai a contestat metodologia de clasificare și ierarhizare a universităților românești, propusă de Ministerul Educației Naționale.

UBB a apreciat că metodologia propusă de minister pentru realizarea acestui clasament este “complet greșită” şi că, dacă a fost creată cu rea-intenție, atunci demersul vizează siguranța națională.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co