Stiri

“Moarte suspectă” în cazul Cristinei Țopescu. Medicii legiști vor da verdictul

Dosar de moarte suspectă în cazul jurnalistei Cristina Țopescu, care a fost găsită fără suflare, duminică seară de polițiști, în casa sa din orașul Otopeni.

Fiica fostului mare comentator sportiv Cristian Țopescu a fost găsită în pat, învelită cu plapuma, fără a avea urme de violență, au precizat surse oficiale.

Nu ar fi indicii că jurnalista s-ar fi sinucis, dar medicii legiști urmează să stabilească cauza exactă a decesului.

În casă, oamenii legii au găsit și doi câîni morți, care au fost duși la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală pentru cercetări, anunță Mediafax. Alți 4 câîni ar fi reușit să supraviețuiască  în curtea casei, în cele aproximativ 3 săptămâni de la moartea jurnalistei.

În prezent, dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Diana Maria, o prietena de-a jurnalistei și în același timp vecină, suține că ea a alertat autoritățile, după ce – timp de mai multe zile – Cristina Țopescu nu i-a răspuns la telefon.

“Cris avea obiceiul de a schimbă planurile în ultima secundă și să nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. În plus, așa era Cristina. Câteva zile, cât au avut telefoanele baterie, suna în gol. Și s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn și două săptămâni, apoi să sune și să povestim. Astăzi am intrat în panică pentru că toate erau închise, ori un telefon care să nu meargă era pentru ea o dramă. Așa e Cris. (…) Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia să se întâmple când îi va veni ceasul”, a scris pe facebook prietena jurnalistei.

Pe rețelele de socializare colegi de breaslă și oameni care au apreciat-o au transmis mesaje de condoleanțe și regretă dispariția fulgerătoare a jurnalistei.

5 sec de reactii combinate, cut-cut, pe muzica trista urmate de captura Melaniei Medeleanu

“Poate prietenilor ei le-a fost teama s-o sune pe Cristina Topescu mai des. Poate n-au stiut ce sa-i spuna dupa moartea tatalui ei. Singurul lucru pe care-l mai putem face pentru ei e sa nu-i uitam. Si mai putem face azi ceva, pentru noi si pentru ai nostri: sa sunam un prieten pe care nu l-am mai auzit de cateva zile”, este concluzia tristă și sfatul fostei jurnaliste Melania Medeleanu.

Cristina Țopescu avea 59 de ani. A apărut în lumina reflectoarelor încă din perioada 1970-1979, la emisiuni pentru copii. Ulterior, timp de mai bine de un deceniu a prezentat principala  emisiune de știri de la Prima TV.

Din 2013 până în 2017 a realizat emisiuni la Antena 3, iar in prezebjurnalistă era acum consilier în Ministerul Sănătății.

În 1989, Cristina Țopescu a încercat să fugă din România și a fost arestată trei luni de închisoare.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co