Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Mexic: Pandemia de COVID-19 a dus la multe furturi de tuburi de oxigen!

Zeci de cazuri de furturi de tuburi de oxigen, de la începutul lui ianuarie până în prezent, pe fundalul unei creşteri a numărului de cazuri de COVID-19. Este anunțul autorităților din Mexic, citate de presa internațională.

Astfel, oficialii au decis să stabilească o autoritate specială de coordonare care să oprească şi să pună sub acuzare astfel de infracţiuni. Garda Naţională şi primii trei furnizori de oxigen din ţară se numără printre cei implicaţi în acest demers.

Mexic, o ţară cu aproape 130 de milioane de locuitori, a înregistrat unul dintre cele mai severe bilanţuri de COVID-19 din lume, iar la începutul acestei săptămâni a devenit cea de-a patra ţară care a atins pragul de 150.000 de decese provocate de coronavirus la nivel global.

Cel mai mare număr de decese într-un interval de 24 de ore – 1.803 – a fost înregistrat joia trecută.

Spitalele din regiune, în special cele din Ciuda de Mexico, au ajuns la capacitatea maximă şi mulţi pacienţi sunt trataţi cu oxigen la domiciliu în lipsa locurilor în spitale şi a neîncrederii în sistemul public de sănătate, relatează Agerpres.

Din această cauză, la centrele pentru reîncărcarea tuburilor de oxigen s-au format cozi lungi. Companiile distribuitoare se confruntă de asemenea cu un deficit de tuburi de oxigen.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co