ACTUALITATE

Metrorex introduce noi cartele și abonamente

Metrorex va introduce noi titluri de călătorie: cartela de o călătorie, cartele pentru grupuri de trei, patru sau cinci persoane şi abonamentul anual, potrivit unui proiect de ordin lansat în dezbatere publică, astăzi, de Ministerul Transporturilor, transmite Mediafax.

Astfel, cartela cu o călătorie va costa 2,5 lei, cartela pentru un grup de 3 persoane va costa 3 lei, cea pentru 4 persoane va costa 6,5 lei, iar cea pentru 5 persoane va costa 8 lei. De asemenea, abonamentul anual va fi în valoare de 720 de lei, care permite o economie de 120 de lei pe an pentru călătorii care îşi fac, în fiecare an, un abonament la preţul întreg de 70 de lei.

Preţurile pentru titlurile de călătorie existente rămân aceleaşi: 5 lei pentru cartela de două călătorii, 20 de lei pentru cartela de 10 călătorii, 70 de lei pentru abonamentul lunar cu număr nelimitat de călătorii, 25 de lei pentru abonamentul săptămânal cu număr nelimitat de călătorii şi 8 lei pentru un abonament de o zi.

Data limită pentru primirea de propuneri sau observaţii pentru proiectul de ordin al Ministrului Transporturilor privind aprobarea tarifelor de călătorie cu metroul este de 19 august 2017.

Sursa: Mediafax

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co