EXTERN

Melania Trump, prima apariţie singură ca Prima Doamnă (video)

Melania Trump a avut prima apariţie singură ca Prima Doamnă. Ea a vizitat un spital pediatric şi le-a citit pacienţilor, potrivit The New York Times.

Prima apariție publica a Melaniei a fost îndelung aşteptată. Ea a ales să-şi petreacă după-amiaza în compania unor copii internați în spital, citind o carte scrisă de Dr. Seuss, un îndrăgit autor de cărţii de copii. Alegerea nu a fost întâmplătoare, evenimentul având loc chiar de ziua autorului, dar şi de Ziua Naţională a Cititului în America.

„Ştiţi ce este azi ?“ i-a întrebat ea pe copii de la spitalul pediatric New York-Presbyterian/Weill Cornell Medical Center. „Este ziua de citit. Aşa că am venit să vă încurajez să citiţi şi să vă gândiţi la ce vreţi să reuşiţi în viaţă“ , a continuat Prima Doamnă.

Ea citit povestea: „Oh! Locurile în care te vei duce.“

Melania Trump a fost o prezenţă discretă atât în campania electorală a soţului ei, cât şi după acesta a câştigat mandatul. În mod tradiţional Primele Doamne americane îşi aleg o cauză pe care să o susţină timp de patru ani. În timpul campaniei Melania a declarat că ar vrea să lupte împotriva hărţuirii pe internet, dar publicul a criticat această decizie. Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a luptat împotriva obezităţii.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co