Stiri

Maternitatea Filantropia, închisă aproape 2 săptămâni

Una dintre cele mai mari maternități din Capitală va fi închisă două săptămâni! Sala de naşteri, secţia de terapie intensivă neonatală şi saloanele în care mamele sunt internate alături de bebeluşi, la ”Filantropia”, vor fi într-un proces de igienizare, în perioada 19 – 31 august.

Matenitatea Giulești, Spitalul clinic „Dr. I. Cantacuzino” și Spitalul Clinic „Malaxa” sunt câteva dintre maternitățile la care vor fi transferate viitoarele mămici.
Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti

„În vederea efectuării igienizării generale periodice şi a prevenirii apariţiei de infecţii asociate asistenţei medicale, Spitalul Clinic Filantropia, aflat în subordinea Primăriei Capitalei, prin ASSMB, va închide sala de naşteri, terapia intensivă neonatală şi saloanele de rooming-in în perioada 19-31 august 2019. (…) Obstetricienii de la Filantropia au fost anunţaţi în urmă cu trei săptămâni, în legătură cu sistarea activităţii privind naşterile, tocmai pentru a găsi soluţii şi a primi acordul colegilor, pe care i-au contactat în alte maternităţi, de a prelua viitoarele mămici”

Astfel de acţiuni de igienizare au loc, anual, în toate maternităţile.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co