Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Măsurarea temperaturii nu va fi obligatorie la terase

Măsurarea temperaturii clienților de la terase nu va fi obligatorie după ce acestea se vor deschide, de la 1 iunie, spune preşedintele de la Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Măsura luării temperaturii va fi obligatorie doar pentru bucătarii și chelnerii care deservesc unitatea şi care trebuie să aibă şi echipament de protecţie, mască şi mănuşi.

Robert Chioveanu, preşedinte ANSVSA

„În etapa când vom deschide terasele la nivel exterior, luarea temperaturii şi monitorizarea stării de sănătate va fi obligatorie pentru toţi lucrătorii din unitatea respectivă. Pentru cei care vor veni la terase să servească, pentru clienţi, pentru consumatori, nu am prevăzut această măsură, să le fie luată temperatura. Este o măsura care va fi adaptată în funcţie de fiecare operator, dacă doresc să aibă măsuri suplimentare, dar nu este o măsură obligatorie.”

Cu toate acestea, patronii teraselor au dreptul să decidă dacă vor sau nu să măsoare temperatura clienților,  numai că acest lucru nu este obligatorie.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co