Stiri

Mario Iorgulescu, dosar pentru ucidere din culpă

Dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare din culpă în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu, la ieşirea din Bucureşti.

Șoferul lovit de fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a murit. În plus, lui Mario Iorgulescu i-a fost reţinut permisul de conducere.
Poliţiştii precizează că accidentul s-a petrecut în urma nerespectării regimului legal de viteză şi pătrunderea pe contrasens.
Mario Iorgulescu este internat la Spitalul Elias din Capitală.
Mugur Ardelean, managerului Spitalului Elias
lent favorabilă. El este conştient, rămânând conectat la aparatele de ventilaţie mecanică. “Evoluţia pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conştient, rămânând conectat la aparatele de ventilaţie mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”.

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal se deplasa duminică dimineaţă cu un autoturism cu mulți cai putere pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa. A pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co