Stiri

Mari sportivi, mari caractere! Gestul lui Nadal care a făcut înconjurul lumii

Cel mai bun tensimen al lumii nu se dezminte! Joacă magistral și câștigă fără probleme, dar – mai mult decât atât – își pune lumea la picioare grație caracterului său ireproșabil.

Rafael Nadal, căci despre el vorbim, s-a calificat fără probleme, joi, în turul 3 la Australian Open, victorie în trei seturi, 6-3, 7-6, 6-1, în fața lui argentinianului Federico Delbonis (locul 76 ATP).

Totul, firesc până aici, dar publicul de la Melbourne a fost mai impresionat de cu totul altceva, de fair-play ibericului.

În setul al 3-lea, pe un serviciu al lui Delbonis, Nadal a alunecat și în loc să reia în terenul adversarului a nimerit în cap un copil de mingi, o fetiță aflată lângă arbitrul de scaun.

Liderul mondial nu a stat prea mult pe gânduri și a zbughit-o spre fetița pentru a vedea cum se simte în urma loviturii primite.  Apoi, Nadal a pupat-o părintește pe obraz, spre marea bucurie a acesteia.

Un gest care spune totul despre marii sportivi și caracterul multora dintre ei! Aviz amatorilor de notorietate de 2 bani…!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co