Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Marcel Ciolacu: PSD va construi o majoritate corectă

Adevăratul program al oricărui premier pus de preşedintele Klaus Iohannis înseamnă “sărăcie, frig şi foame”, spune Marcel Ciolacu, preşedintele PSD.

“Sărăcie, Frig şi Foame – acesta este adevăratul program de guvernare al oricărui premier pus de Iohannis, indiferent că-l cheamă Cioloş sau Cîţu! După doi ani de administrat ţara, Dreapta şi-a epuizat orice resursă de credibilitate şi competenţă. România are azi cea mai scumpă piaţă spot a energiei din Europa, iar gazul pentru iarnă este de 5 ori mai scump. Inflaţia a explodat, preţul alimentelor a crescut în multe cazuri şi cu 40%, iar antreprenorii primesc zilnic şocuri legate de viitor. Românii tremură de frig în case, bolnavii tremură de spaimă în spitale, copiii trec săptămânal cu sutele de mii către o şcoală online formală şi fără resurse reale de funcţionare”, afirmă Ciolacu, marţi, într-o postare pe Facebook.

Ciolacu mai precizează că, în timp ce sunt căutate “majorităţi iluzorii”, social-democraţii vor construi, săptămâna viitoare, “o majoritate concretă”.

Preşedintele PSD adaugă că nu a avut negocieri cu celelalte partide parlamentare cu privire la şefia Camerei Deputaţilor, în contextul în care Ludovic Orban a anunţat că îşi va depune miercuri demisia din această funcţie.

Ciolacu concluzionează că funcţiile de conducere în Parlament se negociază când există o majoritate.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co