Stiri

Marcel Ciolacu: Partidul Social Democrat trebuie să dea premierul!

Marcel Ciolacu, preşedintele social-democraţilor, susţine – în schimb- că PSD trebuie să dea premierul!

“PSD trebuie să fie la guvernare şi să dea premierul! Azi, de ziua Constituţiei, i-am trimis preşedintelui Iohannis un exemplar din Legea fundamentală a României ca să aibă reperul necesar pentru a îndeplini voinţa românilor”, (iese captura) a scris Ciolacu, marţi, pe Facebook.

Liderul PSD a anunțat că va discuta cu colegii săi ca Alexandru Rafila să fie propus pentru funcţia de prim-ministru.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD (sursa: Digi24)
“Aşteptăm respectarea Constituţiei şi preşedintele să cheme forţele politice la Cotroceni pentru consultări. Avem o propunere de prim-ministru, în acest moment am vorbit cu marea majoritate din colegii mei, am să le propun miercuri sau joi, cel târziu, în funcţie de cum vin rezultatele oficiale şi finalizăm şi numărătoarea paralelă, o să le propun ca să mergem la Cotroceni cu domnul Alexandru Rafila pentru funcţia de prim-ministru”.

Ciolacu a adăugat că, după ce se va stabili ponderea fiecărui partid în Parlament, va demara discuţii cu celelalte forţe politice pentru o eventuală majoritate parlamentară.

PSD a câştigat alegerile parlamentare cu aproximativ 30 % dintre voturi atât pentru Senat, cât și pentru Camera Deputaților, conform ultimelor rezultate oficiale parțiale.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co