Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Maratonul Bucureşti, criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Ediţia a 13-a a Maratonului Internaţional Bucureşti, care va avea loc pe 11 octombrie, va fi criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, au transmis organizatorii competiţiei!

Comunicat Bucharest Running Club

“Bucureştiul va deveni în acest fel una dintre puţinele destinaţii la nivel mondial, care, în 2020, oferă atleţilor oportunitatea de a obţine un loc într-un clasament acreditat internaţional, care să le permită acestora calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Evenimentul va fi marcat şi de prezenţa flăcării maratonului de la Atena, un simbol al performanţei, care va sosi la Bucureşti cu această ocazie, împreună cu delegaţia elenă”.

Ediţia din acest an a maratonului va permite şi alergătorilor amatori să participe într-un concurs individual pe un traseu propriu, în perioada 11-18 octombrie.

Maratonul Internaţional Bucureşti este cea mai mare competiţie de alergare stradală din România. În ediţiile precedente a adunat la startul tuturor probelor peste 10.000 de alergători.

Pe de altă parte, guvernatoarea oraşului Tokyo a transmis că Jocurile Olimpice, amânate un an din cauza coronavirusului, trebuie să aibă loc anul viitor “prin orice mijloace”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co