Stiri

Maraton de distracţie în Sectorul 3

De 1 iunie, Primăria Sectorului 3 sărbătorește „Ziua internațională a copilului” printr-o serie de evenimente găzduite de parcurile Titan și Alexandru Ioan Cuza. Copiii, dar și părinții și bunicii sunt așteptați să participe la ateliere, expoziții, spectacole, proiecții de film și chiar la un concurs de pescuit.
Începând cu ora 10.00, aleile și Foișorul de lemn din Parcul Alexandru Ioan Cuza se vor transforma pentru zece ore într-un loc al distracției. Echipa Itsy Bitsy FM îi invită pe cei mici în parc la cea de-a XII-a ediție a festivalului „Copiii colorează viața”.
Pe scena rezervată pentru Show vor urca eroi îndrăgiți precum Itsy, Bitsy și Profesorul de Joacă Leon Magdan. Alături de ei vor fi prezenți artiști ca Virgil Ianțu, Marius Moga, actorul Marian Râlea, Gabriel Cotabiță, magicianul Bogdan Muntean și Maia Mălăncuș, câștigătoarea de la Vocea României Junior. De asemenea, vor cânta și vor dansa copii din cluburile De MogaCamp&Contrapunct, Grupul Miniton, Corul de copii Radio, Școala de Joacă și multe alte trupe.
La zona VIP din Foișorul de lemn părinții vor putea asista la o lansare de carte, „Copiii știu … emoțiile sunt bune”, semnată de Virgil Ianțu. Tot aici actrița și realizatoarea de radio Tily Niculae va prezenta publicului preparate creative pentru copii, din cartea recent lansată „Rețete SOFIsticate”. De asemenea, părinții vor primi susținere și din partea mamelor blogger, pe care le pot întâlni la Foișorul de lemn din parc. Distracția în familie îmbracă cele mai diverse forme și mamele blogger, alături de copiii lor, au ales să arate publicului prezent la eveniment activități variate, ca sursă de inspirație pentru petrecerea unui timp de calitate părinte-copil.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co