Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Magistrala 6, întârziată de arestarea lui Popoviciu

Gara de Nord

Metroul spre Otopeni a pus frână neprevăzută în Băneasa. Metrorex ar trebui să intre în posesia mai multor terenuri din zona de nord a Capitalei pentru a construi staţii. Însă terenurile în cauză se află sub sechestru de procurorii DNA astfel încât nu pot fi înstrăinate. Terenurile aparţin unei companii controlate de omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat săptămâna trecută la 7 ani de închisoare.
Metrorex are nevoie de terenurile deţinute acum de Băneasa Investment pentru construcţia staţiilor de acces. Compania e însă cu mâinile legate după condamnarea la 7 ani de închisoare a lui Puiu Popoviciu – terenurile deţinute de acesta sunt sub sechestrul procurorilor.
Magistrala 6 porneşte de la staţia 1 Mai şi are staţia finală la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti. Lucrările sunt programate să înceapă în toamna anului viitor şi sunt estimate să dureze 4 ani.
Magistrala 6 de metrou are o lungime de 14,2 km şi un număr de 12 staţii. Peste 1,3 miliarde de euro vor intra în săparea tunelurilor, dar şi în achiziţia de trenuri.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co