Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

MAE: Atenţionare de călătorie în Spania. Cod galben de furtuni

Oficialii Ministerul Afacerilor Externe atenționează românii care se află, tranzitează sau doresc să călătorească, în aceaste zile, în Spania. Agenţia Meteorologică a acestei țări a actualizat prognoza de vreme nefavorabilă şi a emis, pentru marţi şi miercuri, un cod galben de precipitaţii abundente şi furtuni pentru mai multe zone.

Comunicat MAE

“Miercuri este cod galben de precipitaţii abundente pentru comunităţile Madrid, Aragon, Castilla y Leon, Castilla – La Mancha, Extremadura şi Navarra şi cod galben de furtuni pentru comunităţile Madrid, Andalucia, Aragon, Asturias, Cantabria, Castilla y Leon, Castilla – La Mancha, Extremadura, Galicia, Murcia, Navarra, Ţara Bascilor şi La Rioja”.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe reiterează recomandarea ca cetăţenii români să consulte în permanenţă informaţiile publice comunicate de autorităţile spaniole.

De asemenea, în caz de urgenţă, cei care se află în zonele afectate să contacteze autorităţile competente, la numărul de urgenţă 112.

Romanii care călătoresc în străinătate au la dispoziţie și aplicaţia “Călătoreşte în siguranţă” , care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co