Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Madridul, următorul focar de coronavirus după Lombardia

Pandemia de coronavirus continuă să crească, la nivel mondial, cu peste 382.000 de persoane infectate.

Madridul ar putea întrece în curând Lombardia ca cea mai afectată subregiune de pe glob, arată graficele oficiale.

În toată Spania, sunt acum peste 2300 de decese din cauza Covid-19.

Nici în Italia, lucrurile nu se îmbunătățesc. Peste 6000 de persoane infectate cu coronavirus au decedat.

Măsurile luat în Madrid sunt extreme. Numărul morților este prea mare, iar companiile de pompe funebre nu fac față situației.

Palatul de Gheaţă din Madrid va fi transformat în morgă în perioada pandemiei de coronavirus din Spania. Uriaşul patinoar din Madrid va fi transformat în spaţiu de depozitare al cadavrelor, după ce companiile de pompe funebre nu mai pot face faţă numărului uriaş de victime provocat de coronavirus.

Medicii din Madrid continuă să se bucure și să se aplaude de fiecare dată când pot externa chiar și un singur pacient vindecat de coronavirus! Prin asta se mențin puternici, prin bucuria că unii pot fi salvați…Apoi a doua zi, o iau de la capăt…

Epicentrul coronavirusului este acum Europa, cu cel mai mare număr de cazuri confirmate în Italia. Numărul morților crește mai repede în Italia și Spania decât în China în aceeași etapă a focarului.

Și New York-ul vine din urmă în această cursă a disperării. Peste 15.000 de cazuri de coronavirus au fost confirmate și 125 de persoane și-au pierdut viața.

În tot statul, autoritățile au luat măsuri restrictive.

Una dintre ele este suspendarea activității tuturor întreprinderilor a căror activitate nu este esențială, toți angajații au primit instrucțiuni să rămână acasă.

New York-ul, un oraș plin de viață, s-a transformat peste noapte într-un loc pustiu și dezolant. Restaurantele și barurile au fost închise, la fel multe magazine, iar mijloacele de transport circulă acum aproape fără pasageri.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co