REGIONAL

Lucrări RADET. Circulația tramvaielor a fost afectată

RADET a început, în această dimineaţă, lucrările de modernizare a rețelei de termoficare pe Bd. Ion Mihalache, în zona Spitalului Filantropia din sectorul 1, scrie B365.ro.

Astfel, traficul rutier se va restricționa pe banda II de circulație în ambele sensuri, acesta desfășurându-se pe banda I de circulație. De asemenea, și circulația tramvaielor va fi restricționată în ambele sensuri.

Brigada Rutieră recomandă conducătorilor auto să se deplaseze cu atenție și să respecte semnalele polițiștilor rutieri, precum și indicatoarele rutiere montate în zonă.

Declarația primarului general al Capitalei

„Asa cum am promis ne pregatim pentru sezonul rece, luand in aceasta perioada masurile necesare pentru ca bucurestenii sa beneficieze de apa calda si caldura la parametri optimi in aceasta iarna. Am alocat RADET 14 milioane de lei pentru a incepe reparatiile in sistem de urgenta in zone ca Filantropia, Banu Manta si Mihai Bravu. Lucrarile la reteaua de termoficare din zona Spitalului Filantropia au o importanta vitala pentru ca acest tronson de retea alimenteaza cu agent termic zone importante ale Bucurestiului, precum Iancu de Hunedoara, Aviatiei, Dorobanti, Stefan cel Mare, Floreasca si zona Aeroportului Baneasa”, a declarat primarul general Gabriela Firea.

Sursa: B365.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co