Stiri

Lucian Bode, noul secretar general al Partidului Național Liberal

Ministrul de Interne Lucian Bode este noul secretar general al Partidului Național Liberal. Membrii Consiliului Naţional al PNL l-au votat, vineri, cu 606 voturi “pentru”, iar 40 au fost anulate. Bode îi succede lui Dan Vîlceanu, care a demisionat din această funcţie pe 2 aprilie.

“Fac parte din această echipă în calitate de Secretar General al PNL, o poziție onorantă și plină de responsabilități. Îi mulțumesc Președintelui PNL, d-lui Nicolae Ciucă pentru încrederea acordată prin nominalizare la această funcție și colegilor liberali care au confirmat prin vot această încredere. (…) În ceea ce privește mandatul meu de Secretar General, el are la bază un proiect de management politic axat pe trei direcții de acțiune – consolidarea structurilor locale, întărirea rolul de ”laborator” de politici publice și, nu în ultimul rând, eficientizarea comunicării pe orizontală în interiorul partidului”, a scris Bode pe Facebook.

Aceste obiective vor fi puse în practică împreună cu structurile locale ale PNL și sunt convins că împreună vom face o treabă excelentă din care PNL va ieși învingător în marile confruntări politice ale anului 2024, a mai precizat Bode.

“Depinde doar de noi să ținem trendul actual și, în 2024, ne vom bate pentru locul unu și pentru încă cel puțin patru ani de guvernare pentru România și pentru români. Viitorul României nu poate fi decât unul liberal!”, a concluzionat ministrul de Interne

De asemenea, europarlamentarul Dan Motreanu a fost ales în funcţia de prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice, iar senatorul Virgil Guran în cea de vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale.

În cadrul reuniunii Consiliului Naţional al PNL,Virgil Popescu – ministrul Energiei, şi-a retras candidatura pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, iar parlamentarii Ben Oni Ardelean şi Sorin Moldovan de la cea de vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale.

Pe 10 aprilie, premierul Nicolae Ciucă, care era vicepreşedinte PNL în domeniul apărare şi siguranţă naţională, a fost ales preşedinte al partidului, după demisia lui Florin Cîţu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co