Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Lucia Mihalache, lunetista din biroul de președinte

Prima femeie din Romania care a participat la Jocurile Olimpice în proba de talere vrea să faca performanță și în funcția de președinte al Federației Române de Tir Sportiv.
Lucia Mihalache s-a acomodat repede cu viața de birou, dar nu ratează vreo ocazie de a se întoarce în poligon pentru câteva trageri “de relaxare”.
Cu două ediții ale Jocurilor Olimpice la activ, talerista își păstrează încă precizia și stăpânirea de sine, atât în poligon, cât și pe scaunul de președinte.
Laura Coman este, deocamdată, singura sportivă de la tir din România calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Legitimată la CS Dinamo București, ea este campioană europeana en-titre în proba de pușcă aer comprimat 10m.
Lucia Mihalache s-a retras în 2015, la vârsta de 48 de ani. În cei 33 de ani de carieră a strâns zeci de de titluri naţionale, Cupe ale României, recorduri naţionale, titluri și recorduri balcanice. A fost, de asemenea, campioană europeană de junioare și a ajuns în finale de Campionat European și Cupe Mondiale. A bifat și două ediţii ale Jocurilor Olimpice, în 2008 și 2012.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co