Stiri

Lovitură pe scena politică a țării! Tăriceanu anunţă coaliţia cu Pro România!

Călin Popescu Tăriceanu a făcut anunțul momentului în politică!  ALDE va avea o alianţă politică cu Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

„Discuţii fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta : am hotărât o viitoare colaborare sub forma unei Alianţe politice! ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forţă politică parlamentară , după PSD şi PNL”, a scris Tăriceanu, pe Facebook.

La rândul său, Victor Ponta a scris pe Facebook: “Pe 22 Iulie am spus “daca Alde iese de la guvernare suntem dispusi sa discutam un proiect politic comun” ! Azi am progresat foarte mult in acest sens! Nu am luat decizii – dar am discutat si progresat! Cand mai multi oameni se aseaza la masa cu intentii bune – sunt sanse mai mari de succes! Este o nevoie uriasa de schimbare a modului de guvernare a tarii / un “RESET” total al administratiei publice si al directiei economice! Trebuie sa gasim solutii si oameni capabili sa le aplice!”.

Liderul ALDE a ad[ugat că, în perioada următoare, „cele două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”.

Analiștii politici avansează două variante în acest caz. Fie PSD acceptă şi Pro Romania la guvernarea, fie ALDE intră în Opoziţie.

Părerile sunt, ca de obicei, împărțite în rândul populației.

“Este binevenita o alianță dar d-l Ponta sa fie fidel alianței sa nu trădeze. Sper că mențineți și colaborarea cu PSD macar ca susținere parlamentară chiar daca nu prea merita. Faceti-o pentru popor. Nu lăsați să se distrugă tot ce ați făcut bun până acum,și poate se trezește și cineva din PSD sa oprească dezastrul”, este de părere Maria

“După ce ați distrus tara împreună cu PSD acum fugiți cu ponta și vreți iar la guvernare. A treia forță politică veți fi doar in visele voastre pt că nu veți mai obține nici cât ați obținut la europarlamentare…. Cat de prost sa fii sa votezi un partid care a contribuit la distrugerea țării?”, comenteaza Lumi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co