Stiri

Locuitorii de pe Valea Prahovei, revoltați. Au facturi tot mai mari la apă și canalizare

Facturi mari, de asta se plâng abonații HidroPrahova care plătesc mai mult, de la 1 iulie, atât pentru apa potabilă cat și pentru canalizare. Conducerea operatorului de apă și canalizare de pe Valea Prahovei spune, însă, că tarifele nu s-au majorat, ci este vorba doar de o indexare în raport cu inflația.
Abonații susțin că nu au fost înștiințați despre aceste indexări și nici nu sunt stipulate în contractul pe care l-au semnat cu operatorul. Mai mult, se tem acum că, de la o luna la alta, facturile lor vor fi tot mai piperate.
Cetățenii din Băicoi au și o altă problemă. Spun că plătesc bani pentru canalizare și această nu este funcțională. Oamenii semnalează și faptul că lucrările de montaj și reparații se fac de mântuială, iar conductele se sparg des.
Până una-alta, un lucru este clar, prețurile de consum tot cresc, inflația bate record după record, iar oamenii trebuie să scoată tot mai mulți bani din buzunare și pentru utilități. Asta în timp ce serviciile nu sunt pe măsura așteptărilor!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co