Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Liviu Dragnea vrea un nou Guvern

Președintele PSD vrea să dea o lecție colegilor săi de partid, sens în care urmărește să-i îndepărteze pe unii și să-i apropie pe alții. Potrivit unor surse politice, vor fi schimbări la ministerele Apărării, Dezvoltării, Justiţiei, Economiei și Culturii.
În viziunea lui Liviu Dragnea, vicepremierul și ministrul Dezvoltării nu mai are ce căuta în Partidul Social Democrat. Fost prieten de familie cu Liviu Dragnea, Paul Stănescu a condus revolta din partid alături de Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu, iar liderul social-democraților nu l-a iertat. Însă  Paul Stănescu se bucură de o mare susținere din partea baronilor locali și a social-democraţilor apropiaţi de Adrian Ţuţuianu, Gabriela Firea şi Mihai Tudose.

Pe de altă parte, de multă susținere se bucură și Lia Olguţa Vasilescu, actualul ministru al Muncii și, posibil, noul ministru al Dezvoltării, dacă ceilalți lideri de partid vor fi de acord.

O altă posibilă variantă la Ministerul Dezvoltării ar fi Niculae Bădălău.

Un alt lider cu greutate din PSD care i-a rămas fidel lui Liviu Dragnea este Dumitru Buzatu.

O nouă variantă pentru Ministerul Muncii este Rovana Plumb, în prezent şefa  Fondurilor Europene.

Pe lista neagră a șefului PSD se mai află și Mihai Fifor, ministrul Apărării, George Ivaşcu, ministrul Culturii, Dănuţ Andruşcă, ministrul  Economiei, și Tudorel Toader,  ministrul Justiției.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co