Imobiliare Valea Prahovei
ACTUALITATE

Liviu Dragnea la ÎCCJ: „Mă consider nevinovat”

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a ajuns, în această dimineaţă, la sediul instanţei supreme, pentru un nou termen în dosarul în care este judecat pentru instigarea la abuz în serviciu şi la fals, alături de alte persoane, printre care şi fosta sa soţie, Bombonica Prodana, transmite Mediafax.

Trei dintre inculpaţii din dosar, Nicuşor Gheorghe, fost şef al Serviciului Administrativ, Patrimoniu, Tehnic, Aprovizionare, Adriana Botorogeanu şi Anisa Stoica la data faptelor funcţionari publici în cadrul D.G.A.S.P.C. Teleorman, au cerut procedura simplificată, recunoscându-şi vinovăţia.

“Am înţeles învinuirile care mi se aduc şi nu este necesar să mi se aducă explicaţii suplimentare. Înţeleg să mă prevalez de dreptul la tăcere. Nu solicit procedura simplificată deoarece mă consider nevinovat”, le-a spus Liviu Dragnea judecătorilor.

La ieşirea din sala de judecată, Liviu Dragnea a menţionat că recunoaşterea vinovăţiei de către funcţionare nu schimbă cu nimic atitudinea lui. “Este problema dumnealor, nu schimbă cu nimic nici atitudinea mea, nici adevărul”, a spus Dragnea.

Următorul termen de judecată va fi 28 martie.

Pe 9 decembrie judecătorii au decis că instanţa a fost sesizată în mod legal de procurori, dispunând începerea procesului. Primul termen a avut loc pe 31 ianuarie şi a început cu o amânare.

Sursa: Mediafax

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co