Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Klaus Iohannis, la Conferința femeilor francofone

Peste 600 de persoane sunt prezente la Conferința femeilor francofone, ce se desfăşoară miercuri și joi, la Bucureşti. Conferinţa reuneşte oficiali din 48 de state francofone pentru a discuta teme legate de drepturile femeilor şi accesul la piaţa muncii, contribuţia acestora la inovaţie şi antreprenoriat şi, respectiv, leadership-ul femeilor în structurile de guvernanţă economică.

La eveniment a fost prezent şi preşedintele Klaus Iohannis care a ținut un discurs în deschiderea conferinței femeilor francofone:

“Cred cu tărie că egalitatea între femei și bărbați constituie un pilon al societății orientate spre viitor, pentru care avem datoria de a acționa zi de zi, fiecare dintre noi. (…).Salut propunerea ca la această conferință să se lanseze o rețea a antreprenoriatului feminin francofon, care astfel își poate consolida și valorifica mai bine identitatea. ”, a declarat acesta

Conferința internațională a femeilor francofone este organizată sub înaltul patronaj al președintelui României, de către Ministerul Afacerilor Externe, în cooperare cu Organizația Internațională a Francofoniei și cu Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse.

Evenimentul va oferi oportunitatea promovării campaniei HeForShe, inițiativă ONU la care Klaus Iohannis s-a asociat în calitate de Impact Champion.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co