Imobiliare Valea Prahovei
SPORT

Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro: Când are loc deschiderea oficiala

Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro vor debuta oficial, sâmbătă de la 02:00, ora României, cu ceremonia de deschidere, pe Stadionul Olimpic Maracana, eveniment la care, potrivit CNN, se preconzizează o audienţă globală de 3 miliarde de telespectatori, informează Mediafax.

Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro au debutat deja, prin competiţiile de fotbal. Comitetul de Organizare a Jocurilor Olimpice de la Rio promite pentru sâmbătă o noapte de neuitat.

Jocurile Olimpice: Cine vine la deschidere?

La deschiderea competiţiei vor fi prezenţi doi dintre cei mai faimoşi cântăreţi din Brazilia, Gilberto Gil şi Caetano Veloso, precum şi un cântăreţ de muzică rap în vârstă de 12 ani. De asemenea vor fi prezenţi dansatori proveniţi din 12 şcoli de samba din Rio.

Aproximativ 11.000 de sportivi din 2016 ţări vor concura pentru 4.924 de medalii, la 42 de sporturi, de la atletism până la golf sau taekwondo. România este reprezentată la ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice de o delegaţie formată din 96 de sportivi şi şapte rezerve, la 15 sporturi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co