Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Italia și-a comemorat victimele pandemiei de COVID-19

Drapeluri în bernă la toate instituţiile publice şi o ceremonie de reculegere a premierului Mario Draghi la Bergamo, oraş martir din nordul ţării. Așa și-a comemorat Italia, joi, victimele epidemiei de COVID-19, care a cauzat în această ţară peste 100.000 de morţi.

Pentru a marca această zi, premierul Mario Draghi s-a deplasat la Bergamo. Imaginile şocante cu camioane militare ce transportau sicrie în plină noapte din acest oraş către alte locuri din nordul Italiei, întrucât crematoriile din Bergamo nu mai făceau faţă, au fost difuzate cu exact un an în urmă, la 18 martie 2020. Și au făcut înconjurul lumii.

În cursul ceremoniei în memoria victimelor, Draghi a depus o coroană de flori la un cimitir local şi a participat la inaugurarea Pădurii memoriei într-un parc local.

El a dat asigurări că actuala campanie de vaccinare va continua în același ritm, indiferent de decizia Agenţiei Europene pentru Medicamente cu privire la vaccinul AstraZeneca. Ulilizarea acestuia a fost suspendată de mai multe ţări europene, printre care Italia, din cauza efectelor secundare constatate.

Italia a înregistrat peste 103.000 morţi de la începutul pandemiei de COVID-19, iar până în prezent a administrat aproximativ 7,2 milioane de doze de vaccin, însă doar 2,2 milioane de persoane au făcut și rapelul.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co