Stiri

Italia: Carantina prelungită până pe 30 aprilie pentru cei care vin din ţările UE

Oficialii italieni din Sănătate au decis prelungirea, până pe 30 aprilie, a obligativității unui test de COVID-19 efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea sosirii în Cizmă, plus o carantină de cinci zile pentru oricine soseşte în această ţară din state UE.

La finalul acestei perioade de carantină este, de asemenea, obligatorie efectuarea unui nou test de COVID-19, relatează prea internațională.

Valabile iniţial până pe 6 aprilie, pentru a acoperi Paştele Catolic şi a descuraja călătoriile în străinătate în această perioadă, măsurile au fost acum extinse până la sfârşitul lunii.

Deşi unii italieni au renunţat astfel la planurile de vacanţă în afara ţării, în ultimele zile multe avioane au decolat din Italia, mai ales către Spania, potrivit Agerpres.

Pe de altă parte, autorităţile italiene vor permite călătoriile către Austria, Marea Britanie şi Israel fără un motiv specific.Până acum, aceste călătorii erau permise doar pentru motive profesionale.

De asemenea, luni s-au încheiat în Italia cele trei zile de lockdown naţional instituit în timpul Sărbătorilor Pascale, când toate centrele comerciale au fost închise şi ieşirile din casă interzise, cu excepţia urgenţelor sau a mersului la serviciu.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co