Stiri

Întoarcerea la natură

Sănătatea începe cu stilul de viață, iar prevenirea unei afecțiuni este întotdeauna mai ușoară decât tratamentul. Sunt principiile de bază ale terapiilor naturiste, despre care s-a tot vorbit la Festivalul Spiritualitații, desfășurat în Capitală. Fără a contrazice medicina alopată, cea alternativă a oferit mereu soluții aproape de natură.

Într-un 2016 guvernat de grija zilei de mâine și de teama alimentației, românii nu au uitat vorba din bătrâni: sănătate, că-i mai bună decât toate. Dacă acum câțiva ani, terapiile naturiste erau confundate cu esoterismul sau cu extravaganțele pasionaților de natură, acum accesul la informație lasă loc alternativei și schimbării: în respirație, gândire, alimentație și tratamente.

Festivalul de spiritualitate, medicina alternativă și terapii complementare a ajuns deja la cea de-a VI-a ediție. Iată cea mai bună dovadă a faptului că românii sunt din ce în ce mai interesați de o viață mai bună, bazată pe principii sănătoase.Cum primăvara bate deja la ușă, nu uitați de ce ne poate da natura. Oferta este generoasă și, mai ales… la îndemână.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co