Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Întâlnire de la nivel european în Capitală

Romania va gazdui, in 28 septembrie 2017, cea de-a 4 reuniune ministeriala a initiativei de cooperare regionala in Centrul si Sud-Estul Europei (CESEC) in domeniul energiei, informeaza Ministerul Energiei.

Unul dintre obiectivele principale ale reuniunii ministeriale il reprezinta semnarea Memorandumului de Intelegere (MoU) de extindere a domeniului de activitate al CESEC la energie electrica, eficienta energetica si energii regenerabile. Memorandumul de Intelegere va fi insotit de un Plan de Actiune cu masuri si proiecte energetice prioritare pentru imbunatatirea pietei de energie electrica si consolidarea securitatii energetice.

De asemenea, ministrii energiei si reprezentantii Comisiei Europene vor evalua progresele realizate privind proiectele regionale in domeniul gazelor naturale.

La reuniune vor participa reprezentanti ai Comisiei Europene, Vicepresedintele Comisiei Europene Maros Sefcovic, responsabil de Uniunea Energiei, Comisarul pentru energie si schimbari climatice, Miguel Arias Canete si ministrii energiei din 9 State Membre UE si 8 State Parti Contractante ale Comunitatii Energiei, implicate in aceasta initiativa de cooperare regionala.

Evenimentul este gazduit de Ministerul Energiei, alaturi de Comisia Europeana.

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co