Stiri

Întâlnire în caz de cutremur

În cazul unui cutremur major, știu bucureștenii unde pot merge? 18 piețe, parcuri și intersecții sunt locurile în care este bine să se ajungă de urgență în eventualitatea producerii unui dezastru. Aici, oamenilor li se oferă primul ajutor, se aduc resurse pentru transportul către spitale, și se centralizează informațiile despre victime și pagubele materiale. De asemenea, Este bine ca toți membrii familiei, precum și prietenii, să aibă un loc anume unde să se regăsească dacă în momentul seismului nu erau împreună.

Printre cele mai mari zone gândite să-i adăpostească pe sinistrați în primele ore de după seism sunt Piața Universității, zona Unirii, Piața Revoluției,Piața Obor, parcul din fața Gării de Nord sau parcul din fața Politehnicii. Piața Victoriei este la rândul ei desemnată ca fiind punct de întâlnire în caz de cutremur pentru toți cei care locuiesc în această zonă și este gândită să adăpostească în jur de 50 de mi de persoane.
Punctele de întâlnire cu salvatorii au fost stabilite în funcție de numărul de locuințe din zonă, dar și de distanța față de clădirile din jur.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co