Stiri

Inconștiența ucide! Carnagiu în Tulcea transmis pe Facebook! Șoferul beat a fost reținut

Un șofer inconștient și sub influența băuturilor alcoolice a provocat un accident cumplit pe raza județului Tulcea, soldat cu 3 morți, printre care o femeie însărcinată și un copil de 3 ani. Alte patru persoane au fost rănite. Impactul a fost transmis live pe Facebook.

Șoferul teribilist a apăsat prea tare pedala de accelerație și a intrat într-o curte, în localitatea Văcăreni din judeţul Tulcea.

O femeie de 79 de ani şi un copil de 3 ani au murit pe loc. O femeia însărcinată în şapte luni a decedat în timpul nopții la Spitalul din Galaţi. Medicii nu au reuşit nici salvarea fătului.

Şoferul maşinii a părăsit locul accidentului şi a fost găsit de poliţişti în Luncaviţa. Bărbatul de 39 de ani are permis de conducere, dar consumase alcool, au anunțat poliţiştii.

IPJ Tulcea

„Conducătorul auto implicat în accidentul de pe raza localităţii Văcăreni a fost reţinut, pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”.

Tot la spitalul din Galaţi au ajuns şi patru persoane rănite, două din maşină şi două din curte.

Șoferul este singurul care a scăpat cu câteva contuzii care nu-i pun viaţa în pericol. Ceilalţi doi pasageri, însă, sunt în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă, cu numeroase fracturi costale şi contuzii pulmonare, potrivit cadrelor medicale.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co