Stiri

Închisoare la Rahova pentru Liviu Dragnea. Regimul va fi închis

Liviu Dragnea va executa pedeapsa de 3 ani și jumatate din dosarul angajărilor fictive de la D.G.A.S.P.C. Teleorman la Penitenciarul Rahova, a decis Comisia acestei unități de detenţie, potrivit Mediafax.

Fostul lider PSD ar putea să treacă la regim semideschis abia după executarea unei cincimi din pedeapsă. După această perioadă, comisia se va întruni din nou pentru a decide în ce unitate va continua Dragnea executarea pedepsei, însă Penitenciarul Rahova nu are regim semideschis.

Fostul preşedinte PSD a depus, de altfel, o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenţie la Penitenciarul Rahova, unde este în carantină, astfel încât familia şi cei apropiaţi să-l poată vizita.

Liviu Dragnea a fost încarcerat pe 27 mai, la Penitenciarul Rahova, după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Este a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea, după cea din dosarul referendumumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co