Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

A început examenul de Bacalaureat

Elevii din  clasele a 12 a au susținut astăzi, mai mult sau mai puțin emoționați, prima proba din cadrul examenului național de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2018.

Proba susținută de elevi astăzi este cea de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

Gradul de complexitate al evaluărilor competențelor lingvistice si digitale este unul facil, care permite rezolvarea lor integrală în maximum 15 minute.

Ministerul educației a anuntat printr-un comunicat de presă că sunt așteptați peste 177 de mii de elevi din clasele a 12 a si a 13 a și absolvenți din promoțiile anterioare.

Elevii vor susține probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale din cadrul examenului de bacalaureat în perioada 12-22 februarie , urmând desfășurarea probelor scrise ale examenului în intervalul 25 si 28 iunie.

Probele examenului de bacalaureat , atât cele orale , cât și cele scrise , vor fi supravegheate video .

Le este interzis candidaților în sălie de examen cu manuale , însemnări , care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor . De asemenea, telefoanee mobile  și celelalte aparate electronice sunt interzise în săli.

Elevii din anul terminal de liceu vor susține în luna martie o simulare a examenului de bacalaureat , unde își vor putea verifica cunoștințele și nivelul de pregătire până în acel moment .

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co