Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Începe Festivalul Internațional de Statui Vivante

Teatru Masca organizează între 30 mai -5 iunie cea de-a VII-a ediție a Festuvalului Internațional de Statui Vivante.
Evenimentul va avea loc astăzi la Casa Filipescu Cesianu, pe 31 mai și 1 iunie în Parcul Humulești din Ferentari, între 2 și 3 iunie în Parcul Crângași, iar pe 4 și 5 iunie la Roata Mare din Parcul Herăstău.
Deschiderea va avea loc începând cu ora 20.00 în Grădina Casei Filipescu- Cesianu. Noaptea statuilor vivante va aduce alături artiști străini și români într-un parc al unuia dintre cele mai interesante muzee din București, suficient de mare pentru a fi încăpător și destul de intim pentru a crea o stare cu totul specială celor care vor veni să asiste la acest moment.
Dacă întâlnirea cu locuitorii Parcului Crângași din sectorul VI este deja tradiție, aceea cu locuitorii cartierului Ferentari este o premieră absolută.
În ceea ce privește parcul Herăstrău, s-a ales Roata Mare, o zonă mai puțin căutată de organizatorii de manifestări culturale, însă foarte frumoasă, elegantă, plină de verdeață ce va da o strălucire aparte festivalului.

Ediția a VII-a a Festivalului Internațional de Statui Vivante Masca – 2017 va fi un eveniment cultural fără precedent și cu siguranță deschizător de perspective!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co