Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Incendiu în subsolul sediului Poliţiei Transporturi din Gară

Un bărbat este internat în stare critică la Spitalul de Urgenţă “Floreasca” din Capitală, în urma unui incendiu izbucnit, în noaptea de marţi spre miercuri, în subsolul sediului Poliţiei Transporturi Feroviare din Gara de Nord.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, incendiul a fost anunţat marţi seară, în jurul orei 23.45, iar la faţa locului au ajuns trei autospeciale, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.
Daniel Vasile a precizat că incendiul s-a manifestat la subsolul sediului Poliţiei Transporturi din Gara de Nord, iar pompierii au găsit în interior un bărbat cuprins de flăcări. Reprezentantul ISU a mai spus că bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost scos de către echipajele de intervenţie, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat în stare gravă,la Spitalul de Urgenţă “Floreasca” cu arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului.
Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov a mai spus că incendiul a fost stins în scurt timp, precizând că în încăperea cuprinsă de incendiu erau depozitate cartoane şi obiecte de mobilier.
Reprezentanţii Spitalului “Floreasca” au declarat că bărbatul este în stare critică, având răni profunde pe toată suprafaţa corpului, iar mâinile îi sunt carbonizate. Medicii spun că are şanse minime de supravieţuire.
Primele informaţii arată că victima este o persoană fără adăpost.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co