Imobiliare Valea Prahovei
REGIONAL

Incendiu Bamboo: Sute de lei pentru o cursă cu taxiul la spital

Clubul Bamboo a ars în întregime în noaptea de vineri spre sâmbătă. Din fericire, nu au existat victime, însă peste 40 de persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Echipajele SMURD şi pompierii au intervenit cu rapiditate, însă mulţi dintre cei răniţi au ajuns la spital aduşi de prieteni sau cu taxiurile, scrie Prosport.ro.

Martorii susţin însă că unii taximetrişti au încercat să profite de situaţie şi au cerut sume uriaşe pentru curse la spital sau la domiciliu, deşi aproape toţi cei care apelau la serviciile lor erau aproape dezbrăcaţi şi în stare de şoc. Libertatea a prezentat o mărturie şocantă despre modul în care decurgeau “negocierile” în timp ce clubul Bamboo ardea din temelii la doar câteva zeci de metri distanţă.

„Am ieşit în stradă când am auzit zgomotele de la sirene şi ţipetele tinerilor. Unii erau uzi până la piele, alţii erau răniţi. Toţi erau speriaţi. Umblau bezmetici dintr-o parte-ntr-alta. Nu aveam cu ce să-i ajut… Atunci au apărut nişte taximetrişti care le cereau pentru o cursă câte 200-300 de lei şi chiar patru sute de lei! Nu-mi venea să cred ce văd şi ce aud! Taximetriştii le ziceau să se strângă mai mulţi la o maşină ca să poată să plătescă”, a povestit un martor pentru sursa citată.

Incendiul a izbucnit la ora 03.32, oră la care, potrivit unor surse judiciare, în club se aflau câteva sute de persoane. Sursele citate susţin că ar fi vorba despre aproximativ 500 de oameni, din primele informaţii indicate de martori, numărul exact al celor prezenţi în local urmează să fie stabilit în cadrul anchetei.

Sursa: ProSport.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co